Gestuz leftovers – med 60% rabat

Gestuz har virkelig vundet mit hjerte – deres fine kollektioner mestrer til perfektion at få mixe det rå og rockede look med de mere fine elementer – så det passer perfekt ind i min stil.

Jeg havde lidt for travlt med at spise julekonfekt, da de startede udsalg i deres egen webshop, så jeg nåede kun at købe en enkelt nederdel (som jeg da vist faktisk ikke har fået vist herinde, selvom den er i brug hele tiden), før de fleste ting var væk i min størrelse.
Jeg er imidlertid lige faldet over Boozt, som har et kæmpe udvalg af Gestuz, hvor alle ting (undtagen det fra den helt nye kollektion, som lige er ved at lande i butikkerne) er nedsat med 60%.

Der er altså virkelig nogle gode køb at gøre – både helt enkelt basistøj, som kan bruges året rundt, tøj til mere festlige lejligheder og vintertøj som fx en lækker frakke, der kan ligge og vente på dig til næste vinter.

Jeg har selv købt en enkelt ting fra kollagen (der er dog flere, jeg stadigt har under overvejelse) – kan du mon gætte, hvad det er? 😉

Kjole m lædernederdel og top -.- SMUK maxikjole med print -.- Quiltet lædernederdel -.- Pailletnederdel -.- Olivengrøn pailletblazer -.- Sort pailletblazer -.- Kjole med blå print -.- Vinterfrakke -.- Hvid Tanktop

 

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *