Kirken vi skal vies i

Da vi besluttede os for, at vi ville giftes allerede til sommer, og vi derfor kun har et halvt år til at forberede brylluppet i, var der mange der sagde til os, at det ville blive helt umuligt – både med kirke, festlokaler, bryllupskjole osv.

Vi var sikre på, at vi nok skulle finde en løsning med lokaler, tøj osv. – men mht kirken blev vi faktisk lidt bekymrede, for det var ret vigtigt for os, at det blev i netop den ene kirke, vi havde i tankerne.
Det var derfor en kæmpe lettelse, da vi fik bekræftet, at der var ledigt på vores ønskede dato og endda på det tidspunkt, vi allerhelst ville have – til trods for at det er en meget populær kirke, som har tre bryllupper hver eneste lørdag.

Det er vores lokale kirke, hvor både Trutten og Fidusen er døbt, og det var derfor også vigtigt for os, at det blev her, vi blev viet – så hele vores lille families historie er samlet omkring den samme kirke.

Det er Kastelskirken, som ligger lige midt på Kastellet og ser så smuk og yndig ud. Meget anderledes end de traditionelle folkekirker – men bestemt ikke mindre flot af den grund. Kirken er faktisk ejet af Forsvaret, men benyttes også som almindelige folkekirke.
Vi går jævnligt tur på Kastellet, og én af de dage, som står allerklarest for mig fra vores første tid som kærester, var da min kæreste en solskinsrig efterårsdag tog mig med på en lang gåtur på Kastellet, og jeg for første gang så det smukke område (og vi sluttede af med at sidde og lave græskarlygter hjemme i hans lejlighed, selvom det var længe før, der overhovedet var tænkt på Trutten og Fidusen 😀 ).

Så nu er det dér, vi skal giftes – i de smukkeste omgivelser, man overhovedet kan forestille sig.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *