Legomanden og mig

I sidste uge var vi blevet inviteret i LEGO World i Bella Center, som er en årlig tilbagevendende begivenhed.

Vi var også af sted sidste år – det kan du læse mere  om her – og Trutten har med jævne mellemrum spurgt, hvornår vi dog skal i LEGO World igen, så det har helt sikkert gjort et stort indtryk på ham på den gode måde.

Det sjove er, at der er alverdens forskellige og seje aktiviteter, men  både Trutten og Fidusen ville allerhelst bare sidde i de store bunker DUPLO klodser og bygge løs – som det dog ses på billederne, så havde de alligevel lidt forskellige præferencer – de typiske kønsroller slog igennem, så Fidusen væltede sig i lyserødt prinsesseDUPLO, mens Trutten slog sig løs med store kreationer, som de dygtige LEGOmænd havde bygget.

Nederdel: Carven -.- T-shirt: James Perse -.- Cardigan: Zara -.- Støvler: Bon A Parte -.- Tørklæde: by Malene Birger

Fidusen: Hårbøjle: Poppy Rose -.- Kjole: Poppy Rose

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *