Små glimt fra Bloggers meet Brands på CIFFKIDS

Jeg elsker, at hele markedet omkring børnetøj spirer og vokser her i Danmark- og som blogger kan jeg tydeligt mærke en forskel ift for knapt 4 år siden, hvor jeg begyndte at blogge om børnetøj, og stort set ingen børnetøjsmærker var gearet til at samarbejde med bloggere og til i dag, hvor der dukker flere og flere spændende samarbejdsmuligheder op.

Under sidste modeuge talte jeg med den PR ansvarlige for CIFFKIDS – messen for børnetøj – samt den PR ansvarlige for Name It om at holde et event for bloggere, så de brands, der var interesserede, kunne vise deres kollektioner frem for udvalgte bloggere.

Som blogger tager jeg billeder af bloggere, der tager billeder af… 😉

Det blev stablet på benene og løb af stablen for første gang under den netop overståede modemesse. Det var et rigtig fint event, og jeg er spændt på at se, hvad det kan udvikle sig til over de næste par sæsoner.

Som blogger var det ren luksus at få serveret hele historien om og tankerne bag de forskellige kollektioner af designerne selv – og jeg glæder mig til at dele det med jer.

Efter rundvisningen var der utrolig lækker frokost, hvor der var rig mulighed for at få talt med de andre søde piger. På billedet kan du spotte kvinderne bag Carlas Cafe, The Junior og Mascha Vang.

 

Til at starte med følger her nogle små fotoglimt fra formiddagen – der var cupcakes, macarons, goodiebags, søde piger, masser af kameraer og lækkert tøj – præcist som de modeevents om voksenmode, jeg normalt frekventerer med min blog. Så jeg håber bestemt, at der kommer meget mere af den slags på børnetøjsfronten fremover 🙂

Designerne viser og fortæller om kollektionerne – her er det Minna fra Poppy Rose, Mads Nørgaard fra – ja Mads Nørgaard og Majbrit fra New Generals.

Det fantastiske magasin Papier Mache havde samarbejdet med CIFFKIDS i år, hvor de lavede en trendudstilling og samtidig var vært for et fint te-selskab med lækre franske macarons.
del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *