Et kæmpe problem aka gratis shopping

Den anden dag modtog jeg en sød mail fra The Outnet, hvor de skrev, at de savnede mig noget så forfærdeligt, og at de derfor forærede mig et gavekort på £20, der skulle benyttes indenfor de næste to uger.

Egentlig har jeg ikke flere penge i mit shoppebudget for denne måned ovenpå mit seneste køb – men sådan et tilbud er man jo forpligtet til at benytte sig af.

Jeg har derfor vinduesshoppet en del på The Outnet de seneste dage og endte til sidst med denne helt enkle t-shirt fra Lot78 i en fantastisk farve, der vil passe perfekt til min nye nederdel fra Carven.

Og så endte den med at være stort set gratis – se dét er shopping, man kan forstå 😀

Billedkilde: The Outnet

Obs. Nogle links i dette indlæg er affiliatelinks, hvor jeg får en mindre procentdel af et eventuelt køb genereret via linket.
Varen koster ikke ekstra for dig – det er udelukkende butikken, der betaler min kommission.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *