Tema med superhelte til Truttens børnefødselsdag

Trutten fylder 4 – FIRE – år i næste uge, og han har længe talt om, at han gerne vil holde superheltefødselsdag.

Jeg er, som jeg vist aldrig har lagt skjul på 😉 – ikke så vild med de typiske Disney-fælder med Spiderman osv. – så jeg vil gerne finde på noget lidt mere originalt, som stadigt rammer helt plet hos Trutten.

I min jagt på gode idéer faldt jeg over en amerikansk blog, med det mest gennemførte og fantastiske vintage pop-art superhero tema. Det er tilsyneladende en professionel partyplanner, der har holdt festen for sin søn – hvilket trods alt giver lidt bedre mening for mig – for i min verden er det lige voldsomt nok til en børnefødselsdag med SÅ mange gennemførte detaljer – men så igen, der er ingen tvivl om, at børnene elsker det.

Vi får besøg af hans børnehaven i et par timer, og det bliver i den forbindelse, at jeg pynter op med temaet. Den efterfølgende weekend får vi familien på besøg – og jeg ser ikke umiddelbart Farmor og Mormor som oplagte superheltekandidater 😛 – så den dag bliver der bare pyntet fint og festligt op herhjemme.

Men til børnehavefesten er jeg i fuld gang med at producere kapper og masker til alle børnene. Min kæreste har fået til opgave at skaffe en kæmpe papkasse, der skal males rød og laves til en telefonboks, hvor børnene kan skifte til deres superhelteoutfit (det projekt faldt dog lidt til jorden, da Trutten spurgte: men mor hvad er en telefonboks – ehm – ja ser du; dengang mor var barn… 😀 ), der skal laves en baggrund med skyskrabere og så laver jeg en kunstig vægtløfterstang, som børnene kan blive fotograferet med foran baggrunden.

Jeg dækker op på gulvet (vi har ganske enkelt ikke siddepladser til en hel børnehave) med en lang papirsdug som løber – ned gennem stuen – og fine tallerkener, krus og sugerør i farver, der matcher kapper og masker.

Jeg skal naturligvis nok komme med mine egne billeder, når festen er slut- så længe du blot ikke forventer, at det bliver i samme liga som festen på disse billeder 😉
Billedkilde: Hostess with the mostess

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *