Spot på forårets nye kollektioner

Lige nu raser udsalget, men så snart hylderne er tømt for vintervarer, så kommer de nye kollektioner frem – SS13 – eller spring/summer13, som forkortelsen står for.

Helt tilbage i august fik jeg lov at snuse til det – men de fleste herinde var enige om, at de helst ville vente, til foråret nærmede sig, før jeg for alvor satte fokus på de nye kollektioner.

Jeg tror derfor, at jeg for fremtiden vil lave små indlæg fra modeugen og modemesserne, der giver et kort overblik over nogle af de største tendenser og måske et par udvalgte favoritter – og når så den nye sæson snart lander i butikkerne, så kommer der lidt mere grundige præsentationer af de forskellige kollektioner – hvordan lyder det?

Det er altid lidt svært for mig at finde en god balance mellem indlæg, man også rent praktisk kan bruge til noget – nemlig når man selv skal ud at shoppe – og så de indlæg, hvor man blot bliver inspireret og kan suge til sig af indtryk og fint tøj fra modeugerne.

Under den seneste modeuge var jeg officiel blogger for CIFFKIDS, hvorfor jeg desværre ikke havde tid til at nå ret meget andet. Derfor vil det primært være børnetøj, jeg de næste par uger bringer indlæg om – men det har jeg til gengæld også utroligt mange smukke billeder og informationer om.

Hvis du har nogle favoritmærker, du gerne vil se mere til – så læg endelig en kommentar, så skal jeg nok prøve at få det med 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *