Jul i Tivoli

Vi har allerede været en del gange i Tivoli her i julemåneden, og vi ELSKER det!

Det er simpelthen magisk med den smukke udsmykning, de mange glade mennesker og ikke mindst forlystelserne, som alle er åbne (det mindes jeg ikke, at de altid har været til jul?).
Jeg håber, det bliver en hyggelig tradition for vores lille familie, at komme derind hvert år i december, og i år har de haft et hyggeligt nissehus, hvor man kunne købe risengrød til børnene, flæskestegssandwich til de voksne og naturligvis æbleskiver til dessert – helt perfekt.

Nu er juleroen ved at sænke sig over vores lille hjem – anden står og langtidssteger i ovnen, børnene sover, rødvinen er trukket op – gaverne skal til at pakkes ind og træet skal pyntes mens sneen daler udenfor.

Selvom jeg normalt ville sige, at juleaften bør være fri for computer, smartphones og internet, så vil jeg alligevel råde dig til at kigge ind på min blog. Jeg lukker og slukker nemlig vores julekalender med et brag af en præmie – den har en værdi af hele 10.500 kr – og hvis du følger mig på Instagram (brugernavn: itsfashionbaby), så er der kommet et hint om præmien. Min kalenderlåge er dog åben i hele 6 dage, så skulle du ikke nå det i morgen, så har du stadigt en chance for at deltage.

I dag er det dog Louise, der har en fantastisk præmie at byde på – intet mindre end et rokkefår af Povl Kjær til en værdi af 2.390 kr – du finder hendes konkurrence her.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *