SMUKT armbånd fra Jane Kønig

Jeg har været så utrolig heldig at få lov at vælge noget fra Jane Kønigs smukke smykkekollektion, og selvom der er mange, mange favoritter på hendes hjemmeside, så var der dog ingen tvivl om, at dette armbånd var min absolutte favorit.

Det er lavet i sterlingsølv med sort rutanium, så det er en dejlig kontrast til mine ellers mange guldsmykker.
Jeg elsker desuden, at det på afstand ser ud til, at det er besat med små fine sten, men når man kommer tæt på, så er det i virkeligheden små skruer. Det ændrer pludselig hele udtrykket, fordi det går fra at være fint og feminint til at have et mere råt udtryk.

Jeg glæder mig til at få det stylet med mine egene smykker og armbåndsur – og jeg skal nok vise det i brug senere herinde 🙂

English:

I have received this beautiful bracelet from Jane Kønig, and I love the fact, that it seems both feminine and rock’ish at the same time.

You can find it in her webshop right here.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *