Lufthavnsoutfit fra en kæresteaften

 

I går skulle min kæreste og jeg på date på en lokation, hvor vi havde brug for vores pas. Vi var nemlig inviteret hen på en nyåbnet restaurant i lufthavnen, så børnene blev passet af deres søde onkel, mens vi på en helt almindelig tirsdag var ude at spise lækker mad, drikke vin og nyde voksensnak helt uden afbrydelser.

Det er faktisk ren luksus, for indenfor den seneste måned er det nu 3. gang hvor vi ude på kærestedate – og derudover har vi vist kun haft en enkelt aften alene, siden Fidusens ankomst 😉

Jeg var hoppet i en gammel kombination – nemlig mine lædershorts og så en smuk blondeskjorte fra By Malene Birger. Jeg kan rigtig godt lide kontrasten mellem læder og de smukke, sarte blonder – og det var tilpas nedtonet til at kunne bruges på en tirsdag aften, hvor vi trods alt skulle ud at spise.

Restaurantbesøget skal jeg nok fortælle meget mere om  senere 🙂

I mellemtiden vil jeg minde dig om, at du i dag skal kigge forbi Louise, som har åbnet lågen for den mest perfekte blondekjole fra Munthe plus Simonsen til en værdi af 2.899 kr – du finder hendes konkurrence her.

Skjorte: by Malene Birger -.- Lædershorts: Cheap Monday -.- Wedges: Zara -.- Clutch: Yvonne Koné

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *