Truttens julegaveønsker hos Lekmer.dk

Trutten, som snart fylder 4 år, er endelig blevet så stor, at han har en ret klar idé om, hvad han ønsker sig til jul – og det er altså fantastisk hyggeligt at høre ham liste op, når bedsteforældrene ringer for at spørge ind til hans ønskeseddel.

Hos Lekmer.dk har de et fantastisk stort udvalg af legetøj til børn, så jeg har kigget det igennem og fundet de ting frem, som Trutten ønsker sig allermest. Hvis du bestiller senest den 18/12 kl 23.59 kan gaven sagtens nå frem inden jul – så du kan nå det endnu 😉

Hans højeste ønske i år har været et Star Wars lyssværd – det har han fablet om i månedsvis, og det kommer (heldigvis for os) også til at ligge under juletræet. Der er en del forskellige, men belært af tidligere, bitre erfaringer har jeg altså valgt ét af de dyreste, der findes. Med legetøj synes jeg netop ofte, at de ekstra penge er givet godt ud i forhold til kvalitet og dermed holdbarhed.

Trutten elsker Cars – og Trutten elsker Wii. Han har allerede et Cars spil til Wii, men det er næsten lige en tand for avanceret til ham, så Cars, Toon spillet med Brumle vil være helt perfekt. Generelt er jeg faktisk meget positiv i forhold til at spille Wii. Dels fordi han altid spiller det med mig eller min kæreste, og det derved bliver en fælles aktivitet – og dels fordi, han lærer utrolig meget både motorisk og mentalt af at spille på den. De spil vi har, er naturligvis udvalgt med omhu, så de netop passer til hans alder og så det ikke er voldelige spil.

På vores iPad spiller Trutten og jeg jævnligt Angry Birds sammen, og inspireret af én af drengene i hans børnehave ønsker han sig brændende et rigtigt fysisk spil med Angry Birds – hvilket også er fortalt til både Moster, Farmor og Mormor 😉

Jeg har længe overvejet et høreværn til Trutten, og hvad er mere oplagt end disse, der har det sejeste piratmotiv. De vil både være nyttige til sommerens udendørs børnekoncerter, når han er med til at slå græsset i sommerhuset, og når han er på værkstedet med Farfar.

Som beskrevet her, så er Trutten allerede stor fan af LEGO City, og da han har arvet en rumstation fra sin søde Onkel, så vil denne rumbase passer perfekt dertil.

Trutten ønsker sig også et brætspil – eller dvs. det har hans mor besluttet, at han gør 😉 Han er ret svært at få interesseret i stillesiddende aktiviteter, men jeg vil gerne hjælpe det lidt på vej, og jeg har hørt rigtig mange gode ting om Vildkatten, så det kommer på hans ønskeseddel.

Sidst men ikke mindst, så ønsker han sig Playmobil. Han leger altid med min kærestes gamle Playmobil, når vi er hjemme hos Farmor og Farfar, og denne pakke, som både indeholder en vulkan og en dinosaurus (to af de ting, han lige nu er allermest fascineret af) vil helt sikkert ramme plet.

Indlægget bringes i samarbejde med Lekmer.dk

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *