Genial gaveidé til bedsteforældre

Jeg tippede faktisk allerede om denne gaveidé sidste år – men den er så god, at den fortjener en gentagelse – og dengang var den kun at finde til Farmor og Mormor – og i år har de heldigvis fået tilføjet Farfar og Morfar også.

Det er nemlig verdens bedste gaveidé til bedsteforældre – en bog, hvor bedsteforældrene opfordres til at nedskrive deres minder, oplevelser og erindringer, så børnebørnene kan gå på opdagelse i dem.

Bøgerne er fyldt med de mest fantastiske, finurlige og sjove spørgsmål a la: hvad skete der, hvis du var fræk i skolen, hvordan mødte du mormor/farmor, hvordan så dit værelse ud?

Alle de ting, som er hyggelige at vide, men som man sjældent får bragt på banen i en samtale med bedsteforældrene.
Der er også spørgsmål om barnebarnets fremtid: Hvad tror du, jeg bliver, når jeg bliver stor? Er der et sted i verden, du gerne vil vise mig?

Det hele er pakket fint ind i et skønt nostalgisk omslag, og inden i bogen er der mange billeder fra de sidste mange årtier samt plads til billeder af både bedsteforældrene og børnebørnene.

Du skal dog lige være obs på, at holde bedsteforældrene i ørerne – vi har i hvert fald hverken fået bogen retur fra Farmor eller Mormor endnu 😉

Bøgerne koster normalt 179 kr, men lige nu er de på tilbud til 138 kr – du finder dem lige her:

Mormor Fortæl nu -.- Farmor Fortæl nu -.- Morfar Fortæl nu -.- Farfar fortæl nu

Fie har åbnet næste låge i vores julekalender og udlodder den helt nye Tassimo kaffemaskine til en værdi af 1.699 kr – den finder du her.

Obs. Nogle links i dette indlæg er affiliatelinks, hvor jeg får en mindre procentdel af et eventuelt køb genereret via linket.
Varen koster ikke ekstra for dig – det er udelukkende butikken, der betaler min kommission.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *