Hjemmelavet julepynt

Jeg var i går til min venindes 30 års fødselsdags – og vi fik fejret hende med et brag af en fest – så min søndag har kørt i meget lavt gear, hvor Trutten og jeg har været ude at kælke til trods for, at han endnu en gang er ramt af sygdom.

Jeg elsker december – og jeg elsker den måde, vi gennem de seneste år har fundet frem til vores egne traditioner – og hvordan vi lidt efter lidt får samlet os en masse fint og meget personligt julepynt, som hver især har sin egen historie og minder forbundet dertil.

I år er der blevet føjet noget hjemmelavet julepynt til samlingen. Jeg er (desværre) ikke den store kreative sjæl, så jeg kaster mig sjældent ud i den slags, men disse er virkelig nemme at lave – og Trutten og jeg hyggede os med at lave dem.

De er lavet af “selvhærdende hvidt ler” som er købt i Panduro Hobby – og så har jeg købt nogle forskellige stempler, jeg har trykket motiver i dem med. Hullerne er prikket med en spisepind.

Da de var helt tørre, sleb jeg kanterne ganske let med en neglefil (man er vel modeblogger 😉 ) og brugte noget gavesnor, til at trække dem igennem – og vupti, så var de færdige.

Planen er, at de skal op at hænge på nogle hvidmalede grene, i min store Maria Black gulvvase, men det projekt er midlertidigt udskudt pga sneen – så lige nu hænger de på mine fine grene med røde bær, som dog er en anelse for små til formålet.

I dag har Fie åbnet lågen i vores julekalender – og jeg er SÅ misundelig på dagens præmie. Det er verdens smukkeste øreringe fra Julie Sandlau til en værdi af hele 4.500 kr – skynd dig at deltage i konkurrencen lige her.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *