Dagens Fidus – i ny flyverdragt og nye støvler

 

Så kom sneen og kulden til København, og heldigvis havde Fidusen allerede sit udstyr i orden, så hun kunne begive sig ud på eventyr i det, for hende, helt nye element – sneen.

Flyverdragten er fra Ver de Terre. Jeg har vist sagt det mange gange før, men siger det meget gerne igen: De laver simpelthen de bedste, flotteste, varmeste og mest holdbare flyverdragter, som jeg har prøvet – og jeg har altså prøvet en del forskellige mærker efterhånden.

Et andet mærke, vi efterhånden har lagt os helt fast på, når det kommer til vinterudstyr, er vinterstøvler fra Angulus. Vi har brugt dem til Trutten de sidste par år, og de er altså garanti for tørre, varme fødder samtidigt med at de ser vanvittig godt ud.

Støvlerne er fra Growingfeet.dk som jeg flere gange har talt varmt om her på bloggen – og det er ikke uden grund. Det er altid dem, jeg tyer til, når jeg skal købe sko online – og jeg køber faktisk stort set alle børnenes sko på nettet efterhånden. Jeg har alt for dårlige erfaringer med at stå  med trætte, utålmodige børn i en skobutik og prøve at få dem til at samarbejde uden held.

Fidusen: Flyverdragt: Ver de Terre -.- Støvler: Angulus -.- Hue: Poppy Rose -.- Halstørklæde: Noa Noa Miniature

Obs. Nogle links i dette indlæg er affiliatelinks, hvor jeg får en mindre procentdel af et eventuelt køb genereret via linket.
Varen koster ikke ekstra for dig – det er udelukkende butikken, der betaler min kommission.

Dagens låge på julekalenderen hos Petit Podium åbner du hos søde Fie. Hun byder på luksus til julebordet fra selveste Royal Copenhagen – faktisk er præmien noget, jeg har ønsket mig de sidste par år til jul, så jeg er meget misundelig!

Du kan også stadigt nå at deltage i min konkurrence om lækre, lune og luksuriøse præmier fra Georg Jensen Damask til hele 2.700 kr – find konkurrencen lige her.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *