Fokus på: LuckyBoySunday

Helt tilbage i august var jeg henne at besøge den ene af de to børnetøjsmesser i København, CPH Kids, som nu i mellemtiden er blevet nedlagt.

Der havde jeg allerede på forhånd en liste over de brands, jeg IKKE ville gå glip af – og LuckyBoySunday var ét af de allerøverste mærker på den liste 😉

Jeg ELSKER deres fine ting, der både er smukke, fyldt med humor og fantastisk bløde at røre ved. De appellerer til både børn og voksne – og de ting vi har herhjemme er favoritter hos os alle.

De er på én gang både glade og farverige – og samtidigt er de mørke og dystre, og jeg elsker, at de udstråler begge ting, alt efter hvilke øjne der ser.

Trutten, min evigt glade dreng, synes fx altid de er søde og sjov, og han er vild med deres fantasifulde udtryk, der lægger op til leg i timevis, mens Fidusen bare elsker at ae og kramme det bløde alpacauld.

Det er et dansk mærke – og de laver både dukker, bamser, tæpper, puder – ja sågar et fint legehus, har de også kreeret – og det hele er lavet i blødt og lækkert alpacauld.

Hvis du også er vild med LuckyBoySunday – eller faktisk bare med lækre designerting til boligen eller dig selv – så skynd dig over til Guld.log, der i dag udlodder et gavekort på hele 1.500 til en webshop, sælger alle de ovennævnte ting – nemlig Kaiku.dk

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *