Fantastisk lækker coatigan

Jeg har stort set levet i denne lækre uldstrikkede coatigan den sidste måneds tid.

Først blev den brugt som jakke på de lune efterårsdage – og nu agerer den ekstra lun strik under vinterjakken og hyggetrøje på de meget kolde dage.
Den er fra Bon’A Parte, som ellers ikke just er et sted, jeg normalt finder mit tøj. Men de er temasponsor hos Petit Podium i denne måned, og i den forbindelse har vi skullet teste noget af deres tøj, og der var overraskende meget, jeg uden besvær kunne passe ind i min stil og min garderobe.

I dag kan du se min og de andre pigers anmeldelser på Petit Podium – vores valg afspejler meget godt vores individuelle stil, som er meget forskellig trods fælles favoritter – og vi er derfor også nået ret godt rundt i Bon’A Partese store udvalg.

Vores anmeldelser finder du lige her – og den smukke coatigan i uld og alpaca finder du her 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *