Vind 800 kr til solbriller og briller hos SmartBuyGlasses

Jeg har i dag fornøjelsen af at udlodde et gavekort på 800 kr til SmartBuyGlasses, hvor du kan købe billige briller, solbriller og læsebriller.

Der er masser af lækre mærker – men mine favoritter må næsten være Marc Jacobs solbriller samt de helt klassiske Ray Ban.

Den heldige vinder af denne give-away får et gavekort på hele 800 kr som kan bruges frit blandt det enormt store og billige udvalg hos SmartBuyGlasses – og eftersom priserne er så lave, vil der endda være penge i overskud, hvis du beslutter dig for at købe et par Ray Ban aviators.

Hvis du ikke vinder, så kan du i stedet få 5% rabat ved at benytte koden: EFTERÅR2012 – den gælder i hele november 2012.

For at deltage i konkurrencen om et gavekort på 800 kr, skal du benytte den smarte lille box, der er nederst her på indlægget – du skulle gerne blive guidet gennem de forskellige trin.

Der kan optjenes forskellige antal lodder til konkurrencen, alt afhængigt af, hvor mange trin du gennemfører.

Derudover skal du lægge en rar kommentar til dette indlæg, hvor du skal huske at benytte din rigtige mailadresse i mailfeltet 🙂

Konkurrencen slutter onsdag den 21. november hvorefter der udtrækkes en vinder, der bliver offentliggjort i dette indlæg – held og lykke 🙂

a Rafflecopter giveaway

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *