Hede Gestuz drømme

Det hele startede med, at jeg forelskede mig i denne fantastisk smukke plisserede lædernederdel fra Gestuz. Jeg kan jo nærmest se hele min garderobe passe til den nederdel.

Den ville især gøre sig godt med et par tykke strømper, en kabelstrik og et par høje støvler.

Men altså; da jeg så sad og klikkede rundt og så på andre lækkerier fra Gestuz, så forelskede jeg mig hovedkuls i denne:

Nederdelen er besat med små, matte olivengrønne pailletter, som gør, at den både kan bruges til hverdag pga. farven og fordi pailletterne netop er lidt nedtonede, når de er matte. Men bedst af alt så er den perfekt til festlige lejligheder – den kræver blot en helt plain t-shirt og et par stiletter – måske en statement halskæde -og voila; så er man cocktail-klar.

Men men men… så faldt jeg forleden over denne fantastisk fine nederdel i den smukkeste mørkerøde nuance, som er lavet i quiltet læder. Farven er virkelig helt perfekt til denne sæson, og detaljerne er fantastiske – og så elsker jeg, at den sidder så tæt. Det gør den skøn med en vamset sweater her til vinter.

For at det ikke skal være løgn, så har jeg derudover forelsket mig i den smukkeste pailletblazer i samme farve som pailletnederdelen. Jeg kan desværre ikke finde den i Gestuz’s egen webshop.

Jeg er selv håbløst forelsket i min egen sorte blazer med pailletter fra Zara, så denne ville være et virkelig lækkert supplement.

MEN: øverst på listen står en nederdel – og jeg er i tvivl om, hvilken jeg skal købe.

Hvilken nederdel stemmer du på?

[poll id=”2″]

Obs. Nogle links i dette indlæg er affiliatelinks, hvor jeg får en mindre procentdel af et eventuelt køb genereret via linket.
Varen koster ikke ekstra for dig – det er udelukkende butikken, der betaler min kommission.

del artiklen på FacebookDel på Facebook