Vind 1.000 kr til Poppy Rose

Savlesmække -.- Køredragt -.- Elefanthue -.- iPad Cover

I samarbejde med Poppy Rose har jeg nu æren af at udlodde et gavekort på hele 1.000 kr som du kan bruge til at købe lige præcist det, du eller dit barn drømmer allermest om.

Poppy Rose har netop fået en helt ny og lækker webshop, hvor de har samlet hele deres fantastiske AW12 kollektion – og jeg kan godt afsløre, at det ikke er småting, jeg går og drømmer om derindefra.

På billedet har jeg samlet nogle af de favoritter, jeg ville elske at have til en lillebitte baby.

Savlesmækkene har vi været SÅ glade for. Jeg synes, det er svært at finde nogen, der også er fine at se på, men det er disse i høj grad.

Køredragten har jeg haft i str. lillebitte og har nu en større udgave, som Fidusen stadigt bruger.

Elefanthuen står min indkøbsliste, og den skal jeg helt sikkert have købt til denne sæson. Vi har ganske vist også denne fantastiske hue fra Poppy Rose, som jeg købte i en størrelse, der passer til denne sæson, men en elefanthue kan man næsten ikke undvære.

Sidst men ikke mindst har jeg også medtaget det smukke cover i Liberty. En iPad er genial til en barslende mor – så hvorfor ikke pakke den fint ind i dette fantastiske cover – du kan se mit lige her.

Men; hvad drømmer DU om? Hvad ville du købe som det allerførste, hvis du vandt gavekortet på de 1.000  kr?

For at deltage i konkurrencen skal du lægge en kommentar til dette indlæg, hvor du linker til præcist den ting, du ville købe – og samtidigt skal du like It’s Fashion, Baby! på enten Blovlovin eller Faceook.

Konkurrencen slutter torsdag den 25. oktober, hvorefter jeg tilfældigt udtrækker en vinder, som offentliggøres her på indlægget, hvilket der også linkes til på Facebook.

OBS: Så er vinderen fundet og kontaktet. Den heldige vinder blev Marie Louise, som også har fået direkte besked – stort tillykke 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *