Venindeweekend i sommerhus

20121009-122457.jpg

Der har været lidt stille de seneste dage på bloggen, men jeg har haft fornøjelsen af at tilbringe weekenden i et sommerhus med 3 af mine bedste veninder, og derfor besluttede jeg mig for at lade bloggen få en pause (eller; jeg fik en pause fra bloggen 😉 ), så jeg i stedet kunne være 100% nærværende og nyde det fantastiske selskab.

Jeg havde fået turen i fødselsdagsgave af min kæreste, som havde sørget for sommerhus, bil – og ikke mindst havde stået for at finde en weekend, hvor vi alle 4 havde tid til at tage af sted – det sidste kan være noget af en bedrift i sig selv.

Her er lidt fotos fra instagram, der dog på ingen måder kan dokumentere, hvor dejlig en tur det var. Når man har to børn, er det ikke ret ofte, man får mulighed for at hive stikket en hel weekend og sætte al tiden af til veninderne.

Først skulle der siges farvel til Fidusen – det var ikke helt let for hverken hende eller mig 😉
Da vi kom op i sommerhuset, fik vi stablet et overdådigt tapas-bord på benene med alskens lækkerier og god rødvin.

Næste dag tog vi ud i det nordsjællandske skove for at finde kantareller, men endte i stedet med en meget ubehagelig udgave af en fluesvamp. Da vi kom tilbage til sommerhuset, havde min dovne kat holdt sofaen varm til os.

Om aftenen lavede vi lækker tre retters menu, hvor forretten var lækre blåmuslinger hentet på havnen i Gilleleje. Vi lavede fodbad og sludrede til langt ud på natten – og søndag sluttede vi af med et stort brunchbord, hvor den fint anrettede yoghurt kun var et meget lille udsnit af alle de lækre sager, der var disket op med.

Det kan virkelig anbefales, at tage af sted på sådan en weekend. Jeg har alt for lidt tid til mine veninder i hverdagen, fordi det hele hurtigt går op i børn, aftensmad, putning, aflevering og hentning – så det var rart at kunne have fuld fokus på veninderne og samtidigt vide, at min kæreste og børnene hyggede sig derhjemme.

English:
I have spent this weekend in a summerhouse with 3 of my best friends – these are some of the instagram pictures from our trip.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *