Vind billetter til Walking With Dinosaurs

OBS: Konkurrencen er slut, og vinderen er fundet ved tilfældig lodtrækning.
Den heldige vinder blev: Gravidgravhvad – stort tillykke 🙂

Trutten har været så umådelig heldig at få to billetter til showet “Walking with Dinosaurs” – og han vil også gerne begave en heldig læser af bloggen med to billetter i samarbejde med Live Nation.

I pressemeddelelsen står der følgende fakta:

“Walking with Dinosaurs” tager publikum på en imponerende rejse tilbage i tiden og viser hvordan dinosaurerne levede deres liv, hvordan de så ud og hvordan de dagligt kæmpede for overlevelse.

  • 15 dinosaurer i naturlig størrelse (!) vækkes til live og giver publikum en oplevelse for livet!
  • Flokken af dinosaurer tæller bl.a. Tyrannosaurus Rex og den kæmpemæssige Brachiosaurus.
  • Brachiosaurus er 11 meter høj og mere end 17 meter lang – større end 4 bybusser oven på hinanden.
  • De livagtige, næsten ”levende”, dinosaurer bevæger sig helt naturtro blandt publikum.

Den charmerende palæontolog, Huxley, leder publikum gennem jordens fascinerende udvikling. Lige fra der blot var ørken, henover udviklingen fra trias- til jura-tiden. Jorden splittes til kontinenter, havene skabes, vulkaner går i udbrud og leder frem til det kometnedslag, der i sidste ende fører til dinosaurernes udryddelse.

  •  Showet er oprindeligt skabt i Australien, og det har taget over et år og kostet mere end $20 millioner at producere.
  • Kombinationen af den nyeste teknologi, special effects, lyd og lys har gjort det muligt at genoplive dinosaurerne i naturlig størrelse, og sætter en helt ny standard inden for live-underholdning.

Meget imponerende fakta – men jeg synes egentlig, det er bedre at lade showet tale for sig selv med denne video (som både Trutten og jeg allerede har set en del gange – og IH hvor vi glæder os!)

Showet kører fra den 11-14 oktober i Jyske Bank Boxen i Herning samt 17-21 oktober i Forum, København – begge steder er der forestillinger flere gange dagligt.

Billetterne kan du købe via dette link – det vil være en fantastisk overraskelse til efterårsferien for både børn og voksne.

Men men men – som sagt kan en heldig læser vinde to billetter her hos mig (og Trutten), og du må selv vælge, om de skal være til Herning eller København.

Alt hvad du skal gøre for at deltage er at lægge en kommentar herunder, hvor du skriver, hvem du vil tage med, hvis du vinder 🙂
Konkurrencen slutter lørdag den 6 oktober kl 22 – så du skal ikke vente for længe med at deltage.
Held og lykke 😉

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *