Næste stop: Guadeloupe


Nu hvor vinden rusker udenfor og regnen trommer på ruden, så begynder mine tanker altid at vandre sydpå. Jeg tænker på sol, sandstrande, eksotiske øer og lækre cocktails mens man nyder solnedgangen.

Når jeg så samtidigt får tilsendt billeder til denne kampagne om Guadeloupe, som udstråler alt dét, så er det altså svært ikke at blive endnu mere fristet.

Guadeloupe er et lidt anderledes alternativ til de typiske vinterdestinationer som Egypten, Thailand og De Kanariske Øer, men det ligger stadigt ikke længere væk, end at det kan danne basis for en 14 dages vinterrejse. Det er en fransk-caribisk ø, som ligger lige på grænsen mellem Atlanterhavet og Det Caribiske Hav.

Guadeloupe rummer både mulighed for en helt traditionel afslappende badeferie – dog i fantastisk smukke omgivelser, der er masser af muligheder for vandsport, fiskeri eller en vandretur i én af øens 4 naturparker.

Skulle du være lige så fristet af disse smukke billeder, der lokker med løfter om fantastiske eventyr forude, så kan du læse mere om mulighederne for at rejse til Guadeloupe hos visitguadeloupe.dk

 

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *