Finurlige fredagsfacts

Det er weekend lige om lidt, og det er efterhånden tiltrængt for mit vedkommende. Min kæreste har været i Barcelona med jobbet hele ugen, hvilket efterlader mig alene herhjemme med Trutten og Fidusen – al respekt til enlige mødre, det ville jeg aldrig holde til i længden!

Men altså; jeg burde lave ALT andet end at blogge lige pt – så jeg fyrer i stedet et par finurlige facts af, som du måske ikke allerede kender om mig og børnene.

 • Jeg er lige fyldt 31 år – og selvom jeg synes, det er alt for gammelt, så har jeg ikke nær så stort pres over min alder, fordi jeg har to børn og trods alt er ret ung i forhold til  mange andre, der har to børn 😛
 • Truttens absolutte yndlingsfarve er lilla – og har altid været det. Det var den første farve, han lærte at genkende og udtale – og hvis han har muligheden for at vælge noget i lilla, så gør han altid det.
 • Jeg boede et år i Italien lige efter gymnasiet og havde en italiensk kæreste med det klassiske navn, Andrea. Det var lige mens hele “Den Eneste Ene” bølge toppede herhjemme, hvilket mine veninder fik en del sjov ud af.
 • Jeg ELSKER lister – hvis jeg har meget at lave, så af-stresser det mig altid at få det hele struktureret og skrevet ned i listeform, så jeg trin for trin kan strege de ting over, jeg har nået med en kæmpe overstregningspen.
 • Jeg er født og opvokset i Nordvestjylland, men har nu faktisk 10 års jubilæum i København i denne  måned – og jeg har ærlig talt slet ikke lyst til at flytte ret langt væk herfra (selvom min mor nok stadigt håber på, at jeg en dag får lyst til at flytte tilbage 😉 )
 • Jeg har en kat, Tosca, som jeg har haft siden jeg boede på et lillebitte kollegieværelse og gik tur med hende i snor udenfor.
 • Fidusen fik først sit navn, da hun var 3 måneder. Faktisk havde vi allerede nået at melde ud til venner og familie, at hun var en lille “Esther” før vi ombestemte os og hun i stedet fik det navn, hun har i dag.
 • Jeg bruger hverken bloglovin’ google reader eller andre redskaber til at følge med i de blogs, jeg læser fast. Jeg sidder altid og taster adressen manuelt ind, når jeg er på min daglige blogrunde.
 • Min kæreste og jeg har været sammen i 7 år – vi gik på hver sit hold på jurastudiet og han blev via lodtrækning min bordherre på rusturen og gjorde et ganske stort indtryk på mig. Efterfølgende stoppede han på studiet, og en dag mødtes vi tilfældigt i byen, hvor han indledte med den klassiske “har jeg ikke set dig før” – det virkede åbenbart, for vi har været sammen lige siden.
 • Fidusen er i en alder af 17 måneder allerede frygtelig pyntesyg. Hun elsker at spankulere rundt med en taske over skulderen, og hun er helt igennem lykkelig, hvis Trutten gider at fabrikere perlearmbånd og halskæder til hende, som hun kan iklæde sig (hvor mon hun dog har det fra? 😉 ).
 • Jeg ser stort set aldrig TV – jeg foretrækker til enhver tid en god bog eller at surfe på nettet, hvis jeg skal slappe af.

Nu er det DIN tur – fortæl mig én finurlig fact om dig selv, som vi kan gå weekenden i møde med 🙂

English:

It’s almost weekend, and I’ve barely started my to-do list for this week.

A list of random facts about me – I met my boyfriend through lawschool and we’ve been together for 7 years now, my daugther loves to dress up, my sons favourite colour is purple, I never watch TV – I’d rather read a book or surf the internet, I’ve had my blog for 3 years now, I have a cat – Tosca, I always make lists if I have a lot of things to do – I LOVE lists 😀 , I’ve lived a whole year in Italy right after High School and I had an Italien boyfriend called Andrea.

And now it’s YOUR turn – please share a random fact about yourself 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *