Jeg sætter min hat, som jeg vil!

 

 

Jeg har tidligere vist to fine hatte frem, som jeg købte til Trutten og Fidusen i H&M inden vores ferie til Frankrig. Ganske vist er det (desværre) ikke længere sæson til dette indlæg, men jeg faldt over billederne den anden dag, og de fik mig sådan til at længes efter sol og sommer.

Stråattene var et kæmpe hit – og jeg købte mig også selv en stråhat fra H&M, som jeg brugte stort set dagligt på vores ferie. Det krævede lidt mod at tage en hat på første gang – jeg ved ikke, hvad det er – men kender du ikke det?

Men i hvert fald, så var vi alle tre helt utroligt glade for hattene, da vi først lige havde overskredet personlige grænser – eller for Fidusens vedkommende; havde affundet sig med situationen og indset, at det ikke nyttede at tage den af 😉

I bagende sol er de ikke nær så effektive som en traditionel solhat/bøllehat med UV-filter, men hvis man ikke befinder sig i direkte sol, så er de perfekte som skygge til øjnene – og fine ser de i hvert fald ud.

English:
I bought two hats for my son and daugther in H&M before we went to France this summer.
I love the looks of these hats, and they were very useful during our vacation.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *