Smukke vinterstøvler med fælles fortegn

Jeg er så småt begyndt at forberede min garderobe på efterår og vinter – selvom jeg langt fra mentalt er klar på at tage afsked med sommeren!

Da jeg i går aftes sad og kiggede min mappe igennem med billeder af fine vinterstøvler fra den kommende sæson, var det ret tydeligt, at jeg er faldet hovedkuls for sorte støvler med smukke detaljer i form af flet eller andet præget skind.

Disse 4 er alle favoritter indenfor den genre – jeg har en masse andre flotte støvler i min inspirationsmappe, som jeg også hellere end gerne vil dele med dig – men jeg synes næsten, at disse 4 fællesnævnere fortjener deres eget indlæg 😉

Støvle med fletdetaljer fra Gardenia til 1599 kr. -.- Støvler med croc-detaljer fra Topshop til ca. 750 kr. -.- Støvler med kilehæl fra Gestuz til 1500 kr. -.- Flade støvler med flet fra The Last Conspiracy til 2699 kr.

 

Obs. Nogle links i dette indlæg er affiliatelinks, hvor jeg får en mindre procentdel af et eventuelt køb genereret via linket.
Det koster dig ikke noget, og såfremt du ikke ønsker dette, står det dig naturligvis frit for at google dig frem til et direkte link i stedet.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *