Luksus skønhedsprodukter fra Sooluxury

 

Lige inden vi rejste til Frankrig, modtog jeg den fineste pakke fra Sooluxury med nogle fine og nøje udvalgte produkter til både Trutten, Fidusen og mig.

De var pakket ind i den mest bedårende indpakning, hvor man både havde lyst til at flå papiret op for at se, hvad det dog gemte af fine sager, og samtidigt ikke rigtigt kunne nænne det, fordi det så så flot ud.

Trutten kom mig dog til undsætning 😉 – og pakkerne indeholdte nogle lækre ting til vores ferie – og de fleste af dem blev omgående favoritter.

Læbepomaden fra Ganache For Lips gør læberne bløde og lækre og var helt perfekt efter en dag med saltvand og sol – og det bedste af det hele: den dufter og smager noget så vidunderlig af chokolade!

Baby Badger Balm er lavet af ekstra jomfruolivenolie, morgenfrue og kamille – alt er økologisk. Den er, som navner også antyder, lavet specielt til babyer og små børn, men eftersom både Trutten og Fidusen er velsignet med den blødeste babyhud, så må jeg indrømme, at jeg har tilladt mig at bruge den i stedet, og jeg er virkelig blevet glad for den. Jeg bruger den til albuer, hænder, fødder og andre steder med tør hud – den trænger hurtigt ind, dufter dejligt uden at være parfumeret – og så ELSKER jeg, den fantastiske æske – jeg bliver glad, hver gang jeg kigger på den i min taske (hvor den har fået en fast plads).

Jeg fik også to sæber fra Dr. Bronner’s – den ene er neutral, mens den anden er med pebermynte. Især den sidste har været et stort hit på ferien, fordi den nærmest køler huden, hvilket kan være tiltrængt efter en lang dag i solen. Det prikker bogstavelig talt overalt på huden, når man bruger den – så den er også rigtig god til de morgener, hvor man har lidt svært ved at blive helt vågen 😉

Tandbørsterne fra Øko-tandbørsten er faktisk det eneste, vi ikke rigtigt har fået brugt. De er lavet af ren bambus, som er 100% nedbrydeligt – og tanken er virkelig fin, men Trutten og Fidusen var virkelig ikke fans af dem. Jeg ved ikke, om børsterne var for stive, eller hvad der var galt – men vi har ikke kunnet lokke dem til at tage børsterne ordentligt i brug – og de er ellers så fine at se på 🙂

Jeg har aldrig prøvet neglelakker fra ZOYA før, men også her er jeg overordentligt positivt overrasket. De er MEGET nemme at lægge, og holder lige så lang tid som mine lakker fra Chanel, som jeg ellers sværger til. Trutten var også slemt betaget af de fine farver, og fik tiltusket sig lov til at prøve én af hver på tåneglene 😛

Alt i alt er jeg overordentligt positivt overrasket over produkterne – ingen af mærkerne kendte jeg i forvejen, og efterfølgende har jeg siddet og kigget inde i Sooluxury’s fine webshop, hvor det er tydeligt, at hvert eneste mærke og produkt er nøje udvalgt.

Jeg har modtaget produkterne gratis men har derudover intet modtaget for dette indlæg – og du kan, som altid, stole på at det 100% er min egen mening og holdning, du finder i indlægget 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *