Fidusen og jeg ønsker dig en god weekend!

 

www.erdetfredag.dk – JA det er – og heldigvis for det!

Jeg synes, at tiden løber fra mig lige for tiden – jeg har så mange ting, jeg burde nå og gerne vil nå, at jeg ender med slet ikke at nå noget overhovedet. Kender du det?

I den forgangne uge har vi været på en miniferie hos Farmor og Farfar, hvor Fidusen blandt andet gik på opdagelse i en hel legeplads af små tunneller, og jeg fik fanget øjeblikket i det fineste lys.

Efter vi kom hjem onsdag morgen har programmet budt på brunch med en gammel veninde, der er højgravid, sommerfest i Truttens børnehave, samt ikke mindst middag og biograftur med min kæreste – og weekenden fortsætter i samme hæsblæsende tempo, hvor jeg har planer fredag aften, min kæreste lørdag og søndag skal hele familien samlet til navngivningsfest.

Det hele er skønne og vidunderlige planer, men de næste mange, mange weekender er lige så tætpakkede, og det får mig allerede til at længes efter en fredag aften på sofaen med hjemmelavede pizzer og en god film i fjernsynet.

Men indtil der bliver tid til det, vil jeg koncentrere mig om at nyde de skønne ting, jeg har på programmet – i dag står den på middag, fredagsbar og evt en tur videre ud i natten med en god veninde – det er jo med at udnytte den sidste officielle sommerdag fuldt ud 😉
Hvad har du af planer for den kommende weekend?

Fidusens fine bluse på billedet er fra Poppy Rose

English:
I have so many great plans at the moment, that I actually dream of a whole weekend on my couch with homemade pizzas and a great movie – do you know that feeling?

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *