Fokus på: Treehouse af Anja Schwerbrock

En gang i mellem er det lidt af omveje, at jeg opdager nye spændende tøjmærker – og denne historie er bestemt blandt én af de mere hyggelige.
Min fætter er bosat i Antwerpen, hvor han er gift med en talentfuld og dygtig designer, Anja Schwerbrock. Hun har tidligere arbejdet for bl.a. Comme des Garçons og Dries van Noten, men har siden 2005 haft sit eget mærke.

En dag kan jeg pludselig se på Facebook, at hun har lanceret en babykollektion – Treehouse af Anja Schwerbrock – og jeg forelsker mig omgående i de fantastiske, unikke designs, som ikke minder om noget andet, jeg tidligere har set til babyer – og som er indbydende, bløde og lækre at se på.
Så nu har jeg haft kontakt med søde Anja for at få lidt info og nogle billeder til at dele her.
Personligt er jeg håbløst forelsket i de søde buksedragte – og den smokinglignende jakke med slå-om effekt er ganske bedårende, og får mig til at tænke på, hvor lækker Fies smukke datter ville være i den.

Jeg synes tydeligt det fremgår af hele kollektionen med dens smukke linjer, at Anja Schwerbrock har sit håndværk i orden – og det er tydeligt at se, at det er voksne designs, der er omsat til babyer uden at det bliver voksent at se på. Hun har virkelig formået at lave det hele i børnehøjde, uden at det bliver det samme som traditionelt babytøj.

Lige nu forhandles Treehouse kun i hendes butik i Antwerpen, men hun åbner snart en online shop, så alle vi andre også kan få fingrene i de lækre designs.

English:

My cousin is married to the very talented designer Anja Schwerbrock from Antwerp.
In the beginning of this year, she launched her baby collection – Treebouse by Anja Schwerbrock.

Billedkilde: Anja Schwerbrock – tilpasset og redigeret af mig.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *