Birthday Girl

Jeg havde fødselsdag i søndags, så stilheden her på bloggen har ganske enkelt skyldtes, at jeg tog et par dages fri fra computer og kamera (hvorfor der desværre også kun følger et par usle iPhone billeder) – det var tiltrængt oven på modeugen 😉

Lørdag tog jeg forskud på glæderne og blev fejret med kølig rosé, veninder, italiensk mad, lækre cocktails og dans til den lyse morgen mens min kæreste og børnene var taget i sommerhus.
Søndag formiddag kom de hjem med morgenmad, sang og gaver – og så tog vi ellers i Tivoli med picnickurv, flag og højt humør.

En helt perfekt kombination at kunne blive fejret på begge måder.

Trutten havde lavet et fint armbånd til mig i børnehaven (efter massivt pres fra min side – og han indrømmede endda efterfølgende, at hans pædagog havde lavet det meste af det – tsk tsk tsk), mine veninder kender mig åbenbart rigtig godt, for de kom bl.a. med to æsker fra Line & Jo med det smukkeste indhold, som jeg nok skal vise senere – og min kæreste havde bl.a. arrangeret en weekend i sommerhus for 3 veninder og mig. Vi har alle travlt for tiden og kan knapt finde tid til at ses – så jeg er rigtig glad for at det lykkedes ham at samle os en hel weekend.

Så jeg havde en perfekt fødselsdagsweekend – jeg bliver vist aldrig for gammel til at elske fødselsdagsfestivas, selvom jeg godt kunne undvære den der del med at blive ældre 😉

English:
It was my birthday last Sunday – and I had a perfect weekend with friends, Italien food and cocktails last Saturday – and a trip to TIvoli with my family Sunday 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *