Petit Podium piger på bryllupsballade

 

Hvem havde regnet med, at hvad der for mere end et år siden begyndte med spæde skypesamtaler og forsigtige forslag over mail ville udvikle sig til tætte venskaber, nye forretningspartnere og en frygtelig fin platform – Petit Podium.

Aften efter aften har vi tilbragt i selskab med hinanden foran computeren – og selvom vi ganske vist har befundet os i hver sin stue, hver sit sted i landet og endda med Manja i Frankrig, så har vi alligevel været sammen – og har diskuteret forretningsstrategier, amning, layouts, syge børn, soveteknikker og samarbejdspartnere i én skøn forening.
Vi har mødt hinanden flere gange på kryds og tværs – men der skulle et bryllup i Bourgogne til at samle os alle 4 på én gang – inkl. vores børn.

Jeg ville så forfærdelig gerne kunne fremvise et fint billede af 4 flotte piger – men ehm ja -somehow så er det ikke rigtigt lykkedes os at få det – eller dvs. Manja ser jo forrygende ud på dem alle, men vi andre tre halter gevaldigt bagefter 😉

Men altså; nu smider jeg min egen forfængelighed langt væk (og tillader mig at gøre det samme på de andres vegne 😀 ) og viser disse billeder på bloggen – for selvom jeg ser frygtelig ud, så synes jeg nemlig stadigt, at de er rigtig fine, fordi de tydeligt viser, hvor fantastisk sjovt vi har det sammen 🙂

Jeg glæder mig allerede til fødselsdags- og navnefesten hos Fies smukke datter, hvor vi alle samles igen.

English:

All 4 of the girls from Petit Podium were gathered in Burgundy for Manja’s wedding.

We had so much fun and it shows on these pictures – however all of us – except for the beautiful bride – looks terrible 😀

 

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *