Tema om graviditet på Petit Podium

Vi kom helskindede hjem fra vores allerførste kør-selv ferie i går og har brugt dagen i dag på at hvile ud efter en køretur hjem, der endte med at tage hele 36 timer pga ufattelig dårlig karma mht køer og stilstand på de tyske og franske motorveje. Heldigvis klarede begge børn det til UG, så turen var vist mere hård for de voksne 😉

I  morgen lægger jeg ud med nogle af alle de spændende indlæg, jeg har på hjerte – men indtil da, bør du kigge forbi Petit Podium, hvor vi netop har taget hul på et nyt tema – du kan måske gætte hvilket, ud fra disse billeder? 😉 Jeg kan afsløre, at der er en stor præmie fra Nelly.com på højkant – et gavekort på hele 2000 kr.

Og onsdag starter modeugen, som for mit vedkommende byder på masser af børnemode, da jeg som før nævnt er officiel blogger for CIFFKIDS. Jeg glæder mig helt utrolig meget til at være en del af det og er meget beæret over at være i selskab med den fantastiske blogger Helena fra The Junior. Der kommer naturligvis også til at være noget voksenmode på mit program – det er ren luksus at kunne mikse de to genrer 🙂

English:
We are finally back from France after a 36 hour drive home!

Head over to Petit Podium and take a look at our new theme for August – you should be able to guess the subject based on the pictures on this post 😉

In 3 days Copenhagen Fashionweek is kicking off – I’ll be an officiel blogger for CIFFKIDS but I’ll so attend som regular fashion shows as well.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *