Lækre vandflasker fra Boble

20120802-222153.jpg

20120802-222211.jpg

20120802-222223.jpg

Her i Sete, Frankrig kan man godt drikke vandet fra hanerne – men det er altså ikke helt det samme som i Danmark. Det smager meget af klor, og der er en noget andet bakterieflora, hvilket ikke altid er godt for en lille, sart mave.

Derfor var det helt perfekt, at hele familien inden afrejse havde fået hver vores lækre vandflaske fra Boble.

Udover det fantastiske design, som jeg i lang tid har været vild med, så indeholder de nemlig et filter med aktivt kul, som kan reducere lugte, klor osv fra vandet og gør det mere blødt.

Derudover er drikkedunkene fri for diverse skadelige stoffer som BPA, pflatater og tungmetaller – noget der især er vigtigt for mig, når det er til børnene.

Vi har været helt vildt glade for at have dem med – både på den lange køretur i bil, men også hernede, hvor de hver dag har været med på stranden, på sejltur og rundt i byen.

Vi har den almindelige størrelse til voksne og Boble Mini / Kids Boble til børnene.

Den er nem for dem at holde om, selv Fidusen på 15 måneder fattede lynhurtigt fidusen (haha) med at der skal suges lidt for at få vandet ud – og så synes de begge, at de er så sjove, at det slet ikke har været noget problem at få dem til at drikke nok vand her i varmen.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *