YouHeShe Kids

Jeg har lynende travlt med at planlægge vores sommerferie, så indtil videre i dag får du bare en nyhed, jeg lige har fået i min indbakke. Det er til gengæld også en meget god nyhed, så selvom jeg normalt ikke bare videreformidler indhold af pressemeddelelser, så gør jeg i dag en undtagelse.

Jeg forudser dog, at denne nyhed kan blive en særdeles kostbar affære 😉

 

 

Coming Soon: YouHeShe Kids

Dette efterår præsenterer YouHeShe.com endnu en nyhed, og denne gang er konceptet rettet mod familiens mindste. Børnene får nemlig deres helt eget univers, YouHeShe Kids, med alt til børnegarderoben plus det ultimative kreative legehjørne i YouHeShe Boutique.

Fra romantik til rock chik – YouHeShe.com har købt ind blandt en håndfuld af verdens bedste børnemærker, og allerede fra start er udvalget stort og indeholder selvfølgelig et solidt udvalg af bæredygtige styles. Blandt de udvalgte brands findes svenske Acne Miniature, danske Little Remix, Popupshop, Soft Gallery og Poppy Rose, amerikanske New Balance, britiske Stella McCartney Kids, franske Finger in the Nose, April Showers, samt klassikeren Petit Bateau.

Creative Director hos YouHeShe.com, Lulu Henckel, udtaler:

‘Ideen med konceptet YouHeShe Kids er at skabe et univers, der inspirerer på lige linje med de voksnes. Derfor er der fokus på danske og internationale designerbrands, sjove ting til børneværelset, samt et sortiment af parabene- og parfumefri skønhedsprodukter til gravide og børn. Alt sammen indpakket i YouHeShe’s cool koncept.’

Ud over den perfekte tøj- og beautygarderobe giver YouHeShe Kids også børn, der besøger YouHeShe Boutique, muligheden for en unik oplevelse. Konceptet indeholder nemlig ligeledes et kreativt hjørne, hvor små og store børn kan udfolde sig, mens de voksne shopper.

YouHeShe Kids vil være at finde på YouHeShe.com og i YouHeShe Boutique fra august 2012.

 

English:

The Danish webshop YouHeShe is launching a webshop with children’s clothing in August 2012.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *