Status fra Poppy Rose lagersalget

Jeg var naturligvis til lagersalg hos Poppy Rose i dag og tænkte, at jeg lige ville komme med en hurtig status i tilfælde af, at du overvejer at tage af sted i morgen 🙂

Det bliver som sagt afholdt i en privat villahave, så der er god plads blandt bordene, der er plads til at børnene kan lege med legehus, traktorer, dukkevogne og alskens andre hyggelige ting – og der er plads til at de medbragte mænd kan sætte sig i et hjørne og sukke dybt 😉

Jeg skulle købe tøj til en pige på 1 år og en dreng på 3 år – og min veninde skulle købe tøj til en lillebitte babydreng, som har termin om en uge (ih altså!) og en pige på 3 år – så vi kom vidt omkring må man sige.

Generelt var der et rigtig godt udvalg – man skal dog huske på, at det er sommertøj – så det er Libertykjoler og bluser samt cardigans i bomuld og basistøj i jersey. Til drengene var der fine skjorter, shorts og sommerbukser.

Jeg fandt desværre ikke så meget til Fidusen, som jeg havde håbet på (og derfor er jeg nok også nødt til at kigge forbi igen i morgen 😛 ), men jeg gjorde altså nogle helt fantastiske kup!

Den fine bluse, som Fidusen har på på billedet her, var der op til str. 92 i flere forskellige farver – og der var 3 stk for 100 kr -og ÅH hvor er de altså fine med den fine halslukning.

Ellers var priserne sådan ca. 2 stk for 300 kr af Liberty, skjorter, bukser og strik – samt 3 stk for 100 af jersey, solhatte osv.

Der var rigeligt med folk til at gå og lægge tingene fint på plads igen, så der hele tiden var orden – men generelt kan det faktisk godt betale sig at komme til sidst, fordi alle tingene så igen er lagt på plads efter de første hamstrende kvinder 😛

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *