Fint loppefund

 

Fidusen var så heldig at få knapt 100 pixibøger af sin mormor i fødselsdagsgave. De er et kæmpe hit hos både Trutten, Fidusen og forældrene – og det er næsten altid dem, der bliver brugt til godnatlæsningen.

Både min kæreste og jeg elsker at snuse rundt på loppemarkeder og fra tid til anden køber vi også noget, men vi prøver dog at begrænse os, fordi vi bor i en forholdsvis lille lejlighed.

Sidste weekend faldt jeg over denne fine, gamle kasse i træ og jeg kunne med det samme se, at den ville være perfekt opbevaring af pixibøgerne, og da sælgeren kun ville have 35 kr for den, slog jeg omgående til – omend min kæreste var noget skuffet over, at min jyske gener ikke markerede sig lidt mere tydeligt, så jeg kunne prutte om prisen 😉

Men nu står den og pynter fint på børneværelset med sit nostalgiske og hyggelige udtryk.

English:

Last weekend I bought this beautiful old box at a flea market. It’s perfect for all my daughters pixi books.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *