Kids for Kids Open Air festival på søndag

søndag den 3. juni kl 11-17 er der Kids for Kids Open Air festival for hele familien på festivalpladsen ved Vedbæk skole (Henrikholms Allé 2, 2950 Vedbæk). Her er endelig en festival for hele familien – hvor musikken og underholdningen både er for børn og voksne.

Jeg mener, det er 7. gang der afholdes Kids for Kids Open Air – og det plejer virkelig at være en fantastisk dag for hele familien. Jeg synes også, det er skønt med en festival, som hele familien kan opleve sammen – uden at det er et rent børne- eller et rent voksenarrangement.

Du kan opleve Bubber, Alberte, Erann DD, Basim, Søs Fenger, Noam Halby (fra Johnny Deluxe), Kim Wagner (vinderen af Voice) og mange andre, som alle går på scenen i en god sags tjeneste.

Kids for Kids er nemlig arrangeret i samarbejde med UNICEF og støtter uddannelsen for børn i Madagaskar. På Madagaskar koster det kun 5.000 kr at bygge et komplet klasseværelse med inventar – så pengene fra overskuddet rækker virkelig langt, omend der også er meget hårdt brug for dem.

Kids for Kids fonden blev i sin tid stiftet af Ticket to Heaven og har indtil videre samlet mere end 2,6 millioner kroner ind.

 

Billetterne koster 120 kr for voksne, 80 kr for børn og der er gratis adgang for børn under 3 år.

Du kan købe billetter på billetnet – eller i døren, hvor der dog bliver lagt 20 kr oven i prisen.

Men! – hvis du er hurtig, så kan du kvit og frit få 4 billetter ganske gratis. Den første, der lægger en kommentar til indlægget her, modtager 4 billetter med et bud, så du kan tage hele familien med. Men vær sød kun at deltage, hvis du er sikker på at få billetterne brugt – ellers bringer de mere glæde hos en anden.

Kommentarer skal godkendes manuelt, så fortvivl ikke, hvis din kommentar ikke dukker op lige med det samme 🙂

English:
This Sunday there’s a big Kids for Kids Festival for the whole family at Henrikholms Allé 2, 2959 Vedbæk from 11-17 with lots of great musical acts.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *