VIND: Wildcard & Guldkort til Tivoli

 

Tivoli har for mig altid stået for noget magisk – en helt speciel oplevelse, som aldrig nogensinde skuffer, og som man altid får sommerfugle i maven af at tænke på.

De år hvor jeg har haft årskort, har jeg ofte siddet på en bænk i solen og læst til eksamen i de smukke omgivelser. Jeg har mangen fredage stået og sunget med til fredagsrock med en kold fadøl i hånden, og efter jeg har fået børn, har mine Tivolibesøg fået en ny og endnu bedre dimension – nu kan jeg også nyde glæden i deres øjne, når de suger til sig af indtryk og oplevelser.

Derfor er jeg også vanvittig glad for at kunne bringe denne konkurrence på min blog og dele lidt ud af magien til to af mine søde læsere.
Jeg har nemlig fået mulighed for at begave hele to heldige læsere af min blog.

Hvis du deltager i denne konkurrence er du nemlig med i lodtrækningen om 1 Wildcard til en værdi af 650 kr. Et Wildcard giver fri entré samt et turpas pr besøg hele sæsonen ud.

Derudover kan en anden heldig vinder vinde 1 Guldkort til en værdi af 1200 kr. Et Guldkort giver fri entré for kortholder samt 4 gæster.

For at deltage skal du se videoen herunder og derefter skrive en kommentar til dette indlæg hvor du svarer på følgende: Hvilken farve er pigens kuffert?

Jeg vil også blive MEGET glad, hvis du følger med på Facebook eller Bloglovin’ – men det er ikke noget krav for at deltage i konkurrencen 🙂
Jeg venter med at offentliggøre jeres svar til konkurrencen er afsluttet, så du behøver ikke at skrive din kommentar mere end én gang – der er ikke gået noget galt 😉

Sidste frist for at deltage er onsdag den 6. juni 2012 kl 22 – held og lykke!

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

  • Vil ønske jeg vinder et Tivoli kort. Da mit barnebarn og jeg elsker Tivoli ☘️ 🙏
    Vi er der hver vinter og jul
    Men nu er pengene små ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *