Sol, sommer og familietid

På sådan en regnvejrsdag trænger man til at blive mindet om, at den danske sommer altså også kan byde på sol, varme og masser af hygge med familien udenfor i det gode vejr. Disse billeder er fra sidste uge, hvor vi grillede i Østre Anlæg og endnu en gang blev bekræftet i, at på en lun solskinsdag, så er der ikke noget bedre sted i hele verden end her i København!

Jeg har til gengæld tilbragt dagen i dag indenfor med min gamle terminsgruppe, som jeg har kendt lige siden, jeg blev gravid med Trutten.

Vi lærte hinanden at kende via et online forum og har holdt sammen lige siden – og i dag var de inviteret herhjem til kaffe, kanelsnegle og masser af hyggelig snak sammen med næste kuld børn, mens de ældste var i børnehave. Vi har nemlig allesammen fået barn nr 2 – med undtagelse af en enkelt, som har termin om nogle få uger 😉

Jeg har ikke haft tid til en mødregruppe denne gang med Fidusen pga. specialeskrivning og opstart af Petit Podium, så det er guld værd at kende disse fantastiske kvinder, som jeg efterhånden har delt en masse glæder og sorger med gennem mere end 4 år.

Det er sjovt, som man bliver knyttet sammen på en helt speciel måde, når man gennemgår en graviditet, fødsel og barsel sammen – hvad har dit forhold været, til din mødregruppe?

Kjole: Kate Moss X Topshop -.- Sandaler: Lanvin

Fidusen: Solhat: Poppy Rose -.- Bluse: Victoria Christmas

English:
On a rainy day like this it’s always nice to look at sunny pictures to remind you, that hopefully the sun will return again very soon.

Today I had some lovely guests – a group of women I’ve known since I was pregnant with  my son 4 years ago.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *