Gæsteblogger fra My-Pleasure.dk Gaveidéer til fars dag

Der er en uge til fars dag, og som før nævnt, så har jeg stadigt ikke gaven klar til min kæreste, da ham og Trutten ved et uheld fik åbnet pakken med et vintage slips fra Lanvin, der ankom i sidste uge.

Hvis du står i samme dilemma, så håber jeg, at du kan finde inspiration i dette indlæg.
Jeg har fået en særdeles kompetent gæsteblogger til at skrive et indlæg om idéer til gaver til Fars Dag. Gæstebloggeren er Nicolai Klingenberg, der står bag bloggen My-Pleasure.dk – som han selv beskriver med ordene “Feinschmeckeri i øjenhøjde”.

Jeg læser flittigt med på hans blog, og det var faktisk hans julegaveguide, der gav mig idéen til min kærestes julegave – og den var et stort hit.

Hvis du ikke allerede kender My-Pleasure.dk så kig endelig forbi – der er champagne, weekendophold, flotte urer, gode oplevelser og luksus i hverdagen. Det hele er professionelt serveret med flotte billeder og særdeles velskrevne ord. Eftersom jeg efterhånden har været fast læser næsten fra bloggens spæde start, så kan du roligt tage mit ord for, at det altså ikke kun er for mænd 😉

Fars dag er efterhånden ikke til at komme udenom – om man er til den eller ej, må folk selvsagt selvom, men jeg giver gerne mine bud på, hvad man kan begave sin mand og far med, når dagen er aktuel.
Årsagen? Det er nemt at begejstre med en flot indpakket hilsen, der dog kan skuffe fælt, når sagen åbnes. Jeg husker for eksempel selv en gave, der bestod af en cd-lift – altså en form for sugekop, som kunne anvendes, når cd’en skulle ud af et anlæg. Det er heldigvis mere end et årti siden, men jeg husker den stadig. Lige i det tilfælde kan det være svært at huske på flosklen: Det er tanken, der tæller.

Men nu til gaveideerne

Noget der bobler

Man taler om kriser her og der, men pudsigt nok melder flere Champagnehuse om rekordomsætning sidste år. Der er noget højtideligt over Champagne, og det kan gøre hverdag til fest. Med lidt held kan du måske finde en vintage (årgangschampagne), der har relation til modtageren. Fx en 2002’er – oplagt hvis det var året I mødte hinanden, blev gift eller fik barn.

 

Smykker til mænd?!

En evig debat – nogle pynter sig med kuglearmbånd med spirituelle budskaber i tonsvis, mens andre går med guld og andre ingenting. Jeg er dog netop faldet over Sailormade, der er lige på trapperne her i landet. Er han glad for havet eller sejlsport, er lykken med garanti gjort. Og er han glad for lidt om håndleddet, så kan han få noget, der ikke hænger på træerne, i masten eller på alle og enhver. De lækre sager skulle være at finde hos Axel.dk samt i butikkerne i Aarhus og København senere på måneden.

Action?

Sidste år slog jeg et slag for stort set samme gave. Fars dags gaven består af en limiteret State of Art / Classic Race Aarhus polo og en dagsbillet til Classic Race Aarhus. Poloen er lavet i en begrænset mængde og vil ikke blive produceret i samme variant igen. De sidder klar på telefon 407 52 555, hvor de oplyser nærmeste forhandler har jeg ladet mig fortælle. En gave til dem, der bor tæt på Aarhus.

 

Noget til halsen

Det behøver ikke at være våde varer – jeg slår gerne et slag for, at man(d) gør lidt ekstra ud af sig selv. Af og til hverdag, men gerne som hovedregel til fest. En butterfly gør det aldeles udmærket, og den skal selvsagt være en selvbinder. Kniber det med at binde den? Så kan han lære det her.

 

Tid til dig

Jeg er personligt meget begejstret for ure – og selvom det koster lidt, så kan man komme med for cirka 2.000 kroner. Ja, det er meget for en fars dags gave, men til gengæld holder gaven værdien. Og så kan du måske slå gaven sammen med en kommende fødselsdag. Tænk på, at han vil blive mindet om dig, hver gang han ser på klokken. Forhåbentlig positivt! Jeg hjælper gerne via mail nk@my-pleasure.dk, hvis der er nogen, der er i tvivl om “noget”.

 

Tid til jer

Har du overvejet at give en fælles oplevelse? Det må man godt, når gaven er god. Overvej en “stik af i en weekend”-tur, hvor I tjekker ind på en kro, et hotel eller lignede. Måske bare en middag med overnatning og herlig morgenmad? Jeg ligger inde med gode bud fra Skåne til Fyn over Jylland og Sjælland.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *