En sommerhus-hilsen

 

Vi er tjekket ind i et lånt sommerhus, så vi kan nyde solskinsdagene her i weekenden fuldt ud, og dagen er således blevet tilbragt udenfor med Fidusens første møde med en sandkasse, popcorn og skumfiduser lavet over bål, klatren i træer og løben om kap – fremfor foran computeren, hvilket ikke efterlader megen tid til at blogge – selvom jeg har en masse indlæg, der bare venter på at blive skrevet.

Nu vil jeg dog hive stikket ud og synke dybt ned i sofaen foran den knitrende pejs sammen med min kæreste og Trutten, der er sent oppe i dag, og nyde, at her hverken er fjernsyn eller en særlig stabil internetforbindelse – aaaah!

Fidusen: Overtræksdragt: Ver de Terre -.- Solhat: Poppy Rose -.- Solbriller: H&M

English:
I am spending this weekend in a summer house with my family.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *