Give-away: 2 sæt Georg Jensen Damask sengetøj med Arne Jacobsens design

YPSILON er et helt nyt produkt fra Georg Jensen Damask – økologisk sengetøj som både laves i baby-, junior- og voksenstørrelse i 4 forskellige farvekombinationer.

Skitsen til de fine mønstre på sengetøjet blev tegnet af selveste Arne Jacobsen i 1950’erne og har siden da stået hengemt i et hjørne på loftet hos Arne Jacobsens søn. For nyligt fandt hans barnebarn – Tobias Jacobsen det frem, hvorefter det nu pryder denne smukke serie af økologisk sengetøj fra Georg Jensen.

Jeg elsker den fine historie, der er knyttet til dette design – og når Arne Jacobsen møder Georg Jensen kan man jo næsten ikke undgå at sød magi opstår!

Men altså; jeg har fået æren af at udlodde 2 sæt sengetøj til en heldig vinder. Vedkommende kan vælge frit mellem alle farver og størrelser – så præmien kan have en værdi på helt op til 1.920 kr.

For at deltage skal du lægge en sød kommentar til dette indlæg – husk endelig at udfylde feltet med mailadressen korrekt.

Det er ikke noget krav for at være med i konkurrencen, men jeg ville blive forfærdelig glad, hvis du har lyst til at like min Facebook side og eller følge med på Bloglovin 😉

Sidste frist for at deltage i konkurrencen er søndag den 6/5 2012 kl 22, hvorefter jeg udtrækker en vinder, der får direkte besked og efterfølgende offentliggøres her på bloggen.

Præmien kan kun sendes til en dansk adresse 🙂

English:

Sorry this is for Danish residents only.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *