Påskehygge i solen

Vores påskeferie bliver tilbragt i allerlaveste gear – først var jeg syg, så var det Trutten, og nu er Fidusen febervarm med en rædselsfuld hoste.

Heldigvis har hverken min kæreste eller jeg de store traditioner for påskefrokoster med venner eller familie, så vores påskeferie var heldigvis bare sat af til hygge og småudflugter.

Forleden forsøgte vi os med en tur på Post- og Telemuseet, hvor Trutten skulle lave sine egne frimærker og slå sig løs i deres legeland – vi nåede dog aldrig længere end til frimærkeproduktionen, før Trutten erklærede, at han hellere ville hjem og slappe af fremfor en tur i legelandet – så ved man, der er noget galt 😉

I dag skal vi dog besøge min kærestes bror + familie i deres sommerhus i Gilleleje, og i aften står menuen herhjemme på lammeculotte med bulgursalat og rosmarinkartofler – en lille intim og improviseret påskefrokost.

Mandag er sat af til 100% afslapning og hygge, inden min kæreste begynder på sit job igen efter 2 måneders barsel – tiden løber af sted lige nu, så jeg har svært ved at følge med…

We haven’t had any big plans this Easter – which is quite fortunate since my son, daughter and I have been sick. However, today we are going to visit some family in their summer house, and tonight we are going to have a nice dinner with lamb – an improvised Easter Dinner.

Kjole: Topshop -.- Sko: H&M -.- Taske: Yvonne Koné

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *