Vinderene af lækkert børnetøj fra Stjerne

 

Så har der endelig været tid til at få fundet de to heldige vindere, som hver må vælge 5 styles fra Stjerne, som laver helt fantastisk lækkert børnetøj i virkelig god kvalitet.

Det er desværre ikke påskefrokoster med familie og venner, der stjæler min tid fra bloggen i disse dage, men i stedet Trutten, der er syg og sløj – så vores Påske bliver tilbragt med biografhygge på sofaen og forkælelse i lange baner.

De to vindere er:

Maria Jacobsen

26. marts 2012 at 17:39

Stjerne er nemlig et rigtig lækkert mærke – og til konkurrencedygtige priser! Jeg er helt vild med kombi’en af det lilla og lyserøde til Elsa<3

Samt:

Signe B

25. marts 2012 at 21:46

Spændende og meget lovende. Jeg kunne ikke være mere enig i grundprincipperne: kvalitet, pasform, flotte farver og prints samt fornuftig pris. Jeg vil helt sikkert tjekke det lidt ud :-) – Og håber selvfølgelig på at vinde 5 styles til at begynde med. Tak fordi du altid deler ud af gode tips.
Mvh Signe

 

STORT tillykke til jer begge – jeg har sendt jer en mail med nærmere detaljer 🙂

 

– og husk endelig at klikke dig over forbi Petit Podium, hvor du lige nu kan vinde den helt nye Myrelsuger fra bObles, som ikke en gang er i butikkerne endnu!

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *