Give Away: Vind Lækkert Børnetøj Fra Mærket Stjerne

Stjerne er et forholdsvis nyt børnetøjsmærke her i Danmark, og det er absolut ét af dem, du bør lægge mærke til.

Det er lækkert tøj i enkelt og genkendeligt design til billige priser, som er utrolig nemt at kombinere med det andet tøj i dit barns garderobe.

Signe Gruelund, som er designeren bag og ejeren af Stjerne, skriver selv følgende introduktion til det smukke tøjmærke:

Jeg er 32 år og mor til Sara Marie på 5 år. Jeg er udlært i Nørgaard paa Strøget, har læst markedsførningsøkonom, arbejdet som pr- og marketingassistent hos Rosendahl samt arbejdet for Holly’s.

Tanken bag Stjerne er at lave børnetøj i skønne farver, hvor kvalitet og pasform er i højsædet. Jeg lægger stor vægt på at priserne er konkurrencedygtige, så alle kan få lov til at klæde deres børn på i skønt børnetøj. Derudover er min holdning, at det er en kort periode børnene kan passe tøjet og derfor behøver børnetøj ikke være så dyrt.

Hvorfor kom det til at hedde Stjerne? Jeg elsker stjerner og har altid gjort det. Jeg boede i Paris for 8 år siden og da jeg skulle afslutte mit Pariser eventyr forærede jeg mig selv en tatovering på håndleddet – Tatoveringen er 2 stjerne, en lille og en stor, som sidder forskudt af hinanden – Og som i dag er mit logo til Stjerne:)

Derudover blev min datter født som stjernekigger – så da jeg skulle navngive mit andet barn var det helt naturligt at det skulle være Stjerne.

Jeg elsker historien om navnet bag mærket – og at navnet så tydeligt kommer til udtryk i tøjets design.

Jeg har fået lov at udlodde noget tøj fra Stjerne i en Give-Away her på bloggen – og det er ikke småting, der er på spil!

Hele 2 heldige vindere kan nemlig hver vælge 5 valgfri styles fra Stjerne – og der er rigeligt at vælge imellem.

Du kan se (og købe) hele udvalget på forkids.dk – og tøjet sælges til absolut rimelige priser, fx koster en bodystocking 85 kr.

For at deltage i lodtrækningen om det fine tøj fra Stjerne, skal du blot lægge en sød kommentar her til indlægget og huske at skrive din mailadresse i det dertilindrettede felt senest fredag den 30/3 2012 kl 22.


del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *