Blå Blonder

Inspireret af den fantastisk smukke kjole fra Paul & Joe Sister hos Triercopenhagen.com, som desværre er udsolgt i lige netop min størrelse, har jeg lyst til at gå foråret og sommeren i  møde iført blå blonder.

Jeg har fundet nogle værdige alternativer, der alle er under overvejelse, men når jeg nu en gang først havde kastet min kærlighed på kjolen fra Paul & Joe Sister, så er det lidt svært at forelske sig på ny.

Kjole fra Paul & Joe Sister -.- Buksedragt fra Alice by Temperley -.- Skjorte fra Zara -.- Kjole fra Vanessa Bruno -.- Shorts fra Kling

I am in love with this beautiful blue lace dress from Paul & Joe Sister. Unfortunately it’s out of stock in my size, so I have found other great alternatives to satisfy my obsession with blue laces.


Obs. Nogle links i dette indlæg er reklamelinks, hvor jeg får en mindre procentdel af et eventuelt køb genereret via linket.
Det koster dig ikke noget, og såfremt du ikke ønsker dette, står det dig naturligvis frit for at google dig frem til et direkte link i stedet.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *