Fantastisk Pynt Til Børnefødselsdagen

Da jeg fyldte hhv. 1 år og 2 år var jeg syg på min fødselsdag – og begge år fik jeg desuden smittet de fleste af mine gæster med roskildesyge (jeg husker stadigt, da min søde Moster grædende ringede og beklagede sin nød over telefonen efterfølgende 😀 ).

Så i år skulle der virkelig festes igennem – både for min egen skyld, men også for at lokke gæster med til festen, for de var ærlig talt blevet en smule skeptiske omkring mine arrangementer og events.

Heldigvis kom Magiske Minder – som forhandler pakker til temafester til børnefødselsdage – mig til undsætning og tilbød mig et valgfrit tema til min 3 års fødselsdag.

Det var utrolig svært at vælge, og det blev ikke mindre besværligt af, at min Mor og Far prøvede at påvirke mig – min Mor mente, jeg skulle gå efter Cirkus Temaet, mens min Far var ret vild med Dinosaurtemaet. Jeg endte dog med at beslutte mig for Robottemaet – primært pga. den fantastisk flotte rumraket, der følger med.

Vi fik pyntet det flotteste bord med paptallerkener, krus og servietter, der alle havde en 3D-effekt, der kun kunne ses med de medfølgende 3D-briller. Derudover var der et sejt banner med mit navn på og fine balloner.
Det mest fantastiske overhovedet er dog den seje, seje rumraket, der ikke bare nøjes med at stå og se sej ud – men som kunne tælle ned til lift-off og lyde præcist som en raket, der har fart mod galaxen.

Den stod og pyntede fint på bordet under hele fødselsdagen og næste dag, tog jeg den med over i børnehaven, da jeg skulle fejres dér (altså en Trut nøjes jo ikke med en enkelt fejring, så jeg havde naturligvis flere arrangementer på programmet, hvor jeg kunne lade mig hylde) – til stor begejstring for de andre børn. Den scorede jeg virkelig noget streetcredit på!

Der medfulgte også et fint cupcake-kit med forme og små figurer til at stikke ned oven i kopkagerne – og de kom også med over i børnehaven. Min mor siger, at de næsten var hendes yndlingsdel af hele sættet – min var naturligvis raketten.
De fine cupcake-kits kan også købes separat hos Magiske Minder.

Fidusen fylder snart et år (men går altså stadigt under betegnelsen “baby” i min bog), og hun er begyndt at fable løs om et Teddy Tema, men ærlig talt, så synes jeg ikke, hun er stor nok til at sætte pris på den slags – så nu får vi se, om jeg forbarmer mig over hende og får overtalt min Mor til at købe sådan ét.

Her finder du de mange forskellige fine temaer til børnefødselsdage fra Magiske Minder – eller kig ind på deres Facebook side (ja ja jeg er ikke gammel nok til den slags, men man har vel luret sin mors password), hvor de løbende opdaterer med konkurrencer og produktnyheder.

Sættet vakte i hvert fald stor jubel både blandt mine gæster og undertegnede – og min mor elskede, at det var så nemt at gøre dagen SÅ festlig.

For my 3-year old birthday party I got this beautiful party theme from Magiske Minder. They have a lot of different themes for birthday parties for children.

Kys, kys,

truttensignatur

Produktet har jeg fået tilsendt gratis, men derudover har jeg intet modtaget for at skrive dette indlæg.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *