Trendbeskrivelser fra CIFFKIDS

Jeg er blevet spurgt, om jeg havde lyst til at komme med mit syn på de trends for AW12, jeg bemærkede under mine besøg på CIFFKIDS til brug i deres nyhedsbrev.

Sammen med input fra hhv. Fiona fra WGSN samt Helena fra The Junior (en af mine absolutte favoritter, når det kommer til udenlandske babyblogs) har det resulteret i en rigtig fin artikel, du kan læse lige her – hvis du ikke allerede er tilmeldt deres nyhedsbrev.

I løbet af den næste uges tid vil jeg her på bloggen komme med nogle lidt mere uddybende indlæg om mit syn på tendenserne fra AW12 med billeder og videoklip fra CIFFKIDS.
Selvom der stadigt er et godt stykke tid til, at tøjet rammer butikkerne i sensommeren, så håber jeg, at du finder det interessant og måske endda også brugbart i forhold til, hvad der vil være gode og langtidsholdbare køb til næste udsalg.

In this edition of the newsletter from CIFFKIDS I was asked to give my view on the trends for AW12 from CIFFKIDS. You can read the English version of the newsletter at this page.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *