Isabel Marant Kjolen Er Blevet Luftet

Nu har jeg efterhånden haft min smukke Isabel Marant kjole i så lang tid, at jeg har fået den luftet et par gange.

Jeg har udelukkende brugt den i hverdagen – jeg synes nok, den er en anelse for plain til mere festlige lejligheder, men den sidder altså heller ikke helt så tæt til ved mig, som på nogle af de andre smukke damer, jeg har set den på.

Umiddelbart kunne man måske mene, at den er lige lovlig dyr til en hverdagskjole – men når man er mor til to små børn, så ER der altså nu en gang bare mange flere hverdage end festaftener, så det giver ret god mening at lægge de større investeringer i hverdagstøjet 😉

Kjolen er i hvert fald et stort hit hér – og den kan dresses op og ned i én uendelighed pga. den lækre grå farve, som nærmest går til alt.

Så nu er jeg blevet ramt af Isabel Marant feberen og har allerede min næste kjole i kikkerten 😀

This is my new dress from Isabel Marant – I already have my eyes on another one 😉

Kjole: Isabel Marant -.- Tørklæde: By Malene Birger -.- Taske: Yvonne Koné -.- Støvler: Horze

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Den er SÅ fin til dig, smukke Lisbeth! Bare det, at du allerede har haft den på et par gange, testamenterer vist også, at det var et godt køb – jeg har ihvertfald festkjoler hængende, der kun har været på 1-2 gange.

    Så jeg istemmer mig din opfordring til at opprioritere hverdagskjoler! Det vil jeg ihvertfald gerne blive bedre til 🙂

  • Jeg vil til enhver tid hellere bruge mange penge på noget jeg kan bruge til hverdag, end noget er kun kommer på til fest. Ligesom hos de fleste andre almindelige dødelige er hverdagene trods alt dem der er flest af 🙂

    • Tusinde tak Amalie!
      Jeg har det faktisk lige omvendt – det er altid festtøj og høje stiletter, der drager mig – hvilket jo er helt skørt, når jeg så sjældent får det brugt 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *