Nyhed fra Bugaboo

Bugaboo har netop sendt mig denne video som teaser til en nyhed, Bugaboo Boo, de lancerer den 15. marts – og den slags kan jo ikke undgå at fange min opmærksomhed samt vække min nysgerrighed.

Ikke nok med, at videoen er lavet specielt til mig – men der nævnes både Marc Jacobs, Missoni samt Bugaboo Donkey – det sætter alverdens tanker i gang hos mig i forhold til, hvad de mon disker op med.

Faktisk var det deres designsamarbejde med Marc Jacobs, der for alvor fik mine øjne op for Bugaboo – og dernæst samarbejdet med Missoni.
Bugaboo Donkey er i mine øjne intet mindre end en genialitet fra Bugaboos side – markedets absolut bedste svar på en duovogn.

Når alle de tre ting så nævnes i samme sammehæng – jamen hvad kan det så ikke ende ud med? 😛

Hvad tror du, vi kan forvente at se den 15. marts? – Jeg skal naturligvis nok følge op på det, så snart jeg hører mere fra dem 🙂

English:

Bugaboo has just sent me this video made espceially for me. It’s a teaser about something, they’re very excited about called Bugaboo Boo – more info is coming on March 15.

What do you think, we can excpect on March 15?

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Hmm er det ikke liberty de samarbejder med denne gang? Måske flere, for liberty vognen er jo allerede offentliggjort og DEN gad jeg bare godt at eje 🙂

  • Den er også grusom fin!

   Men nej, den er allerede i handlen fra 1/3 og Bugaboo Boo kommer der først information om den 15/3.
   Spørgsmålet er også, om det er et nyt designsamarbejde eller om det er et helt nyt produkt?

   Da jeg besøgte dem i Amsterdam kom de i hvert fald med nogle meget kryptiske udmeldinger ift. en anden type transportmiddel, som jeg lidt tolkede i retning af en cykelvogn – se dét kunne absolut være interessant for vores lille familie!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *