Lykken Er…

De seneste par uger er jeg brudt ud af min barselsbobbel og ind i specialesumpen.
Min kæreste er nu hjemme på barsel med Fidusen, mens jeg sidder på mit specialekontor og forsøger at få mit fokus flyttet fra bleskift og babymos over på retspraksis og renskrivning af nørklede noter.

Derfor er fokus denne gang også lidt anderledes end hidtil, da jeg pludselig skatter tiden med min familie meget højere, nu hvor den er noget mere begrænset end tidligere.

Lykken Er….


Når min kæreste MMS’er mig billeder af vores smukke Fidus, mens de hygger i legestue og jeg sveder på specialekontoret…

At have specialekontor i de smukkeste omgivelser, man overhovedet kan forestille sig – man mærker tydeligt historiens vingesus, og jeg er stolt og glad over, at jeg får lov at sidde og gøre min uddannelse færdig her.

En tiltrængt kaffepause med en kær veninde.

Smukke blomster fra min søde kæreste, som stod og pyntede noget så fint, da jeg kom hjem fra min første dag efter endt barsel.

Caféhygge med familien i weekenden, hvor der puttes tæt og læses højt af gamle Jumbobøger.

Smukke luftballoner spottet på en restaurant med veninderne – de fik mig sådan til at tænke på Fie.

Og sidst men ikke mindst: Lykken er at holde fest med en hel rulle toiletpapir, når man er 10 måneder gammel.

Snapshots of things, that make me happy at the moment.
My maternity leave has ended and I am finishing my master thesis, while my boyfriend is at home with our daughter. I would prefer to stay at home with my family instead of going to my office each day, which is why the time with them is dearly treasured.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *